![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara Yaş: 20
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | selamlar Merhaba arkadaşlar ben Ereshkiga, Öncelikle henüz kimseyle taınşmamış olmama ragmen memnun oldum, site hakkında bikaç sorum olucak: biraz gezindim ama tam olarak neyin üzerinde döndüğümüz, genelde aktivitenin hangi bazda oldugunu anlayabilmiş değilim. İlk olarak sadece üniversite öğrencileri mi var? İkincisi (sohbet anlamında soruyorum, yanlış anlaşılmasın) genel olarak neden burdayız? Üçüncüsü çok çok affınıza sığınarak mp3 bölümünü türlere göre ayırdıysak rap ve rock/metal neden aynı başlık altında (: ?
__________________ Priest:It is worth killing for, over that whore Goldie? Marv: Worth Killing For...Worth Dying for...Worth going to hell for... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Bahçelievler Yaş: 17
Rep Gücü: 463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: selamlar ereshkiga hoş geldin aramıza kafandaki soruları en kısa zamanda mod ve adminler cewaplayacaklardır |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara Yaş: 20
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | --->: selamlar ikinci sorum özellikle forum üyelerine... teşekkü edrim matrax_soft
__________________ Priest:It is worth killing for, over that whore Goldie? Marv: Worth Killing For...Worth Dying for...Worth going to hell for... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: selamlar Aramıza hoşgeldin arkadaşım.Soruna gelince sohbet,eğlence ve paylaştıkça çoğalan bilgiyi en iyi şekilde değerlendirmek için buradayız.Umarım sen de bol bol paylaşımda bulunur bizleri ve paylaşımlarını okuyan herkesi mutlu edersin iyi forumlar
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Bahçelievler Yaş: 17
Rep Gücü: 463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: selamlar ereshkiga bende yeniyim ama burada güzel bir ortam var bilgi,mp3,program vs hertürlü konuda paylaşımlar var bizde bu paylaşımlardan yararlanmak ve diğer üyelerin istekleri eğer bizde mevcutsa onlara yardım etmek için buradayız dediğim gibi sana mod ve adminlerimiz daha ii açıklama yapıcaktır. tekrar hoş geldin |
| | |