![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: taa taaa.ben geldim... bilenler bilio hoşgelmişsin ta ta taa ![]() gençlere kapımız hep açık zaten de neyse eylenceli forumlar ![]()
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. Konu nOktaLıVirgüL tarafından (15.12.07 Saat 04:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü : 3305 Rep Puanı : 328129 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: taa taaa.ben geldim... bilenler bilio hoşgeldin abi ![]() daimi ol emi .... ![]() ![]()
__________________ ![]() Konu skyline tarafından (15.12.07 Saat 10:23 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: :embrasment: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: taa taaa.ben geldim... bilenler bilio bir zamanlar bu adla burda yigit ve bekar bi delikanlı vardı sk da ama artık bizden deil ![]()
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: taa taaa.ben geldim... bilenler bilio
![]() ![]() ![]() sana sevioruz ayris ![]() ![]() bizi bırakma taam mıa ![]()
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| taa, taaaben, geldim, bilenler, bilio |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |