![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4045
: 332 Rep Puanı : 572756 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hey ben geldim var tabkide olmazsmı,, öncelikle hoşşgeldin,, hiç merak etme arkadaşlar sana burda fazlasıylan yardmcı olcaklardr daimi olman dileğiyle
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 31 Rep Puanı : 290583 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hey ben geldim selam aramiza hos geldin . elbette rep verme var hatta tanisma bolumune konu actigin icin ilk repin benden ![]() asagidaki linkte uye profili ve rep hakkinda bilgi var . ayrica forum kurallarinida okursan güzel olur ![]() http://www.sanalkampus.org/forum/yeni-uyelere-ozel/4856-onemli-genel-profil-bilgileri/
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 259 Rep Puanı : 742253 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hey ben geldim A.slm aramıza hoşgeldin, umarım en kısa zamanda buraya ayak uydurursun. Sana tavsiyem yeni üyelere özel bölümünden herşeyi öğrenmen... ![]() http://www.sanalkampus.org/forum/yeni-uyelere-ozel/ |
| | |
![]() |
| Tags |
| ben, geldim |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |