![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gülşen gürşenden elveda:) burayi biraka bileceksen git , secim senin
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 24
Rep Gücü: 597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gülşen gürşenden elveda:) Amacım sadece paylaşım.Fakat hangi damar konuyu açsam peşimden bir serzeniş bi iğneleyiş.Beyaz bir sayfada görünen ufacık siyah bir leke görünüyor.Ahmet Kaya ile ilgili bir konu açtım sadece Pkk oldum.Ömer Hayyam yazdım sarhoş oldum.Amacım sadece paylaşım.VAzgeçmiş değilim.Açıklamak istedim.Özgürce konularımı yazmak istiyorum o kadar başka bişi yok |
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gülşen gürşenden elveda:) Ama unutmayalim ki birimizin özgürlügünün basladigi yerde digerimizin özgürlügü kisitlanir . Yoksa kimse kimse hakkinda kötu dusunmez . Kardesce paylasimlarimiza devam edelim
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| |