![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: SelAmUn AlEyKüm... hoşgelmişsin eski DeHSHeTT yeni yazgansefa.. ![]() iyi paylaşımlar... ayrıca şunu da belirtmek istiyorum neden bukadar kinayeli konuştuğunu anlamış değilim kimse seni burada kabul etmiyor değil ßilirsin sende buraki mesafemiz kardeşliktir bizim biz hepimiz kardeşiz daha ilerisi yok yani.. ama öncelerden şahsi bir sorunun olduysa onu bilemicem birşey diyemem tabii.. ![]()
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Joss tarafından (06.11.07 Saat 09:17 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3678 Rep Puanı : 363874 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SelAmUn AlEyKüm... seni aramızda yeniden görmek güzel....
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SelAmUn AlEyKüm... Yaptığın işlerle söylediğin sözler uyuşmuyor ama a.slm demek durumundayım. Şu kadarını söyleyim; paylaşımcı olan insan, paylaşımı seven insan karşılıksız yapar ve en ufak bir sorunda tüm konularımı silin, benim konularım olmazsa birşey kalmaz bu sitede filan demezdi. Umarım bu sefer eskiden yaptığın yanlışları yapmazsın! NOT: Gereksiz yere büyük font renk kullanmak yasaktır.. KURALLAR Konu Chaos™ tarafından (07.11.07 Saat 12:02 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: KaYsEri-SivAs
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: SelAmUn AlEyKüm... arkadaşlar teşekkür ederim sizlere joss merak ediyodun ya oku işte.. :-D üstteki ceVabi.. ben başinda susun dedim ama üp ip op gibi ŞAhsi sorunu olan arkadaşlar hemen atladi.. birincisi senin o en ufak konu dediğini ve ettiğin bir cümleyi ömrüm boyunca unutursam adam deilim... ikinciside ben bu sitede bütün konu ve cevaplarimi büyük fontla ve renkle yaptim.. hatta en ufak mevzudan sil dedigimde silmedigin konu ve cevaplara bakabilirsin şahsiyetini düşünseydim explorerimde sitenin adi bile gezmezdi.. içimden geldi girdim eski muhabbet ettiğim adam var dedim girdim ama belliki var birilerinin bi kuyruk acisi ben başindan sus herkes konuşur klavye arkasi dedim ama... neyse dedimya kabul eden eder etmeyen hüp hop arkadaşlarda yetkisi gereğince artik naparsa |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| selam sefa dehshett |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |