![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #17 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3389 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 10604 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : ßende geldim gaLißa :Pp herkese slm bende yeni gelenlerdenim are zoo özellikle sana )
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 219 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : ßende geldim gaLißa :Pp Eliff sen de hoşgeldin aramıza, sanırım arzunun referansı ile geldin. Umarım sitemizden memnun kalırsınız, eğer sayıca fazla olursanız universiteler kısmına size ait bir fun clup açabiliriz. Tüm Fatih universiteliler olarak ordan da muhabbet edebilir bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Mod Hanım ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3387 Nerden: çikoLata diyarından =)
Ettiği Teşekkür: 110 28 Mesajına 80 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 331801 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : ßende geldim gaLißa :Pp ewet ewet ewet.. çok isteris öle ßişi olamsını ben elimden geldiği kadar toplamaya çalışırım :Ppelifiiiim hoşgeldin caneem :Pp güsel bi yer ßurası keyfini çıkar |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 219 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : ßende geldim gaLißa :Pp Peki madem okadar istiyorsunuz açıyorum, şimdilik genel bilgiler olarak tek bolum açıldı, isteklerinize gore de diğer alt forumlar açılabilir... İyi paylaşımlar http://www.sanalkampus.org/forum/forumdisplay.php?f=4 00 |
| | |
![]() |
| Tags |
| bende, geldim, galiba |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |