![]() |
| |||||||
| Tanışma, Kaynaşma ve Veda Yeni Arakadaşlarımız Forum Üyeleri İle Burada Tanışabilirsiniz, ayrılan üyelerde buradan veda edebilirler :( |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: slm millet A.slm aynı dileklerimle. inan çok zor oluyor. çocuğumuz gibi oldu artık site sabah akşam müşahade altında, seni tekrar aramızda görmek güzel. sitede çok emeğin vardı, emeğine sahip çıkamadığımız için şahsım adına özür dilerim. inan bu şekilde olmasını istemezdik |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 487 Rep Puanı : 47323 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: slm millet önemli değil dostum nedemek bak şimdi birbirimizi tanıyoruz bundan daha önemli bişey olması bence mümkün değil bir arkadaş daha kazandım işte negüzel buna paha biçilemez.......
__________________ Be On Edge Be On Edge Be On Edge |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| slm, millet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |