![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() | Taksilerde gece tarifesi sona eriyor Korsan taksilerin sayısının artması ve birçok vatandaşın taksicilerle anlaşarak gece tarifesi açtırmadan yolcu taşıması İstanbullu taksicileri harekete geçirdi. ![]() Korsan taksilerin sayısının giderek artması ve birçok vatandaşın taksicilerle anlaşarak gece tarifesi açtırmadan yolcu taşıması sebebiyle gece tarifesi uygulamasına son verilecek. Benzer bir uygulama Ankara ve İzmir'de de hayata geçirilmişti. İstanbullu taksiciler, konu ile ilgili taleplerini İstanbul Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'ne (UKOME) iletti. 3.6 YTL’LİK KAR OLACAK Gece tarifesinin kaldırılması ile ilgili karar belediyedeki ulaşımla ilgili kuruluşlarla esnafın katılacağı ilk UKOME toplantısında gündeme alınarak karara bağlanacak. Taksi şoförleri ve odaların sıcak baktığı gece tarifesinin kalkması ile İstanbullular 5 kilometrede 3,6 YTL kâra geçecek. Halen gece tarifesinde 5 kilometrelik yol 3 YTL açılış ve 1,95 YTL'lik kilometre ücretiyle toplam 12,7 YTL tutuyor. |
| | |
| Teşekkür edenler |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Yaş: 22 Nerden: ANKARA
Ettiği Teşekkür: 168 27 Mesajına 61 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 547532 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Taksilerde gece tarifesi sona eriyor süper bir haber bu yaoovvv şimcik ben buna sevindim aaaayyyyyyy..... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 197 Nerden: ankara
Ettiği Teşekkür: 3 3 Mesajına 7 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 126416 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Taksilerde gece tarifesi sona eriyor ben ne zaman gece taksiye binsem gündüz tarifesi açtırıyorum zaten onlarda hemen razı benim için pek bişi değişmedi. ama yine de vatana millete hayırlı olsun |
| | |
| Teşekkür edenler |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 17472 Nerden: Kendiside bilmio:)
Ettiği Teşekkür: 123 51 Mesajına 84 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 247608 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Taksilerde gece tarifesi sona eriyor yaa bu İzmir'de yaklaşık 2 yıldır var ![]() ![]() ![]() Gozunu sevdiğimin İzmir'i beee ![]() Büyüksehir Belediye başkanımız Syn.Aziz KOCAOĞLU'na saygı ve sevgilerini iletiyorum
__________________ osmik@sanalkampus.or g |
| | |
| Teşekkür edenler |
![]() |
| Tags |
| eriyor, gece, sona, taksilerde, tarifesi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |