Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 05.11.08, 01:34 PM   #1 (permalink)
AĞIR ABİ

RashoAga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 RashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond repute
Sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı

Sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı,12 bin 774 sözleşmeli öğretmenin atamasını yaptı. Sözleşmeli öğretmenler 14 Kasım'da görevlerine başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 12 bin 774 sözleşmeli öğretmenin atamasını yaptı. Bilgisayarla yapılan atamada, 12 bin 774 öğretmen 3.5 dakikada eğitim ordusuna katıldı. Atanan öğretmenler, 14 Kasım da yeni görevlerine başlayacak.Milli Eğitim Bakanlığı, 12 bin 774 sözleşmeli öğretmenin atamasını yaptı. Bilgisayarla yapılan atamada 12 bin 774 öğretmen 3.5 dakikada eğitim ordusuna katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla Eğitim ve Öğretim
Hizmetleri Sınıfında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere 12 bin 774 öğretmen atamasını gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen salonunda yapılan atama töreninde 12 bin 774 öğretmen 3,5 dakikada atandı. Öğretmenlerin yüzde 48’i üçüncü bölge, yüzde 23’ü ikinci bölge, yüzde 29’u ise birinci bölgeye atanırken, atamalara 30 bin 457 geçerli başvuru oldu.

ATANANLAR, 14 KASIM’DA ÖĞRETMENLİĞE BAŞLAYACAK

Atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı http://personel.meb.gov.tr adresinde yayınlanmaya başladı. Görevlendirilenler, 14 Kasım 2008 tarihinden itibaren görevlendirildikleri il Millî Eğitim Müdürlüklerine, kılavuzda istenilen belgelerle birlikte bizzat başvurarak göreve başlayacaklar.

Atamalar Ankara, Niğde, Bartın ve Kırşehir dışındaki 77 ile yapılırken, atamanın ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevli toplam öğretmen sayısı 664 bine ulaştı.

ATAMA SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

RashoAga Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla RashoAga isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil