![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzakdiyarlar
Rep Gücü : 74 Rep Puanı : 7256 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türk erkeklerin % 60'ı gay
katılıyorum. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #8 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 835 Rep Puanı : 82152 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türk erkeklerin % 60'ı gay
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3224 Rep Puanı : 317311 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türk erkeklerin % 60'ı gay
![]() ![]() ![]() dogru söze ne denir?
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türk erkeklerin % 60'ı gay o tanıdığı erkekler için diyodur gelsin bide arka sokaklardaki erkekleri tanısında görsün bakalım yüzde kaçı gay valaaa ........ neyseee saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 60i, erkeklerin, gay, turk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |