![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 20
Rep Gücü: 2125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batman'da 7 kiloluk dev bebek doğdu! Batman'da 7 kiloluk dev bebek doğdu! Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Hamzalı köyüne bağlı Sinde mezrasında oturan 34 yaşındaki Çiçek Çiçek, Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları hastanesinde tam 7 kilo ağırlığında bir bebek dünyaya getirdi. Yenidoğan bebeğin aşırı kilolu olması Kadın Doğum uzmanlarını şaşırttı. Kulp ilçesi Hamzalı köyüne bağlı Sinde mezrasında doğum sancıları çeken 36 yaşındaki Çiçek Çiçek, eşi Nihat Çiçek tarafından köylerine yakın olan Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Daha önce 7 kez doğum yapan ve 2 çocuğunu kaybeden Çiçek Çiçek, burada 7 kilo ağırlığında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Henüz isim vermedikleri 7 kilo ağırlığındaki erkek bebeğin sadece Hastanedeki uzmanları değil, kendilerini de hayretler içinde bıraktığını ifade eden baba Nihat Çiçek, "Batman'da ilk kez bu ağırlıkta bebeğin olduğu bize söylendi. Çok mutluyuz"dedi. Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kadın Doğum uzmanı Dr. Derya Sivri Aydın ise, ilk kez 7 kilo ağırlığında bir bebeğin doğumuyla karşılaştığını ifade ederek, "Daha önce 6 kilo ağırlığında bebeğin doğumuna tanık olmuştum ama ilk kez 7 kilo ağırlığında bir bebeği gördüm. Çok sağlıklı. Bir süre kontrolümüzde kalacak"dedi.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Rep Gücü: 6728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Batman'da 7 kiloluk dev bebek doğdu! şaka gibiii hay maşşşaaaallllaaahhh
__________________ ![]() .İnsanların birbirlerini tanımaları için en iyi zaman ayrılmalarına yakın zamandır. DOSTOYEVSKİ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü: 140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Batman'da 7 kiloluk dev bebek doğdu! masallah...Nazar falan degmez insallah cocukcagiza...
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| batmanda, bebek, dev, dogdu_, kiloluk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |