![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasak ama girilmez değil ! Video paylaşım sitesi Youtube internet sitesine erişim, Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla engellendi. Ancak siteye girmek mümkün. ![]() Telekomünikasyon Kurumu yetkililerinden alınan bilgiye göre, Atatürk'e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Youtube adresli internet sitesine erişimin engellenmesini istedi. Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, bu siteye erişimin engellenmesi yönünde karar aldı. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, alınan karar doğrultusunda, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu. Siteye proxy üzerinden girilebiliyor. Ağ ayarlarınızı değiştirmeden web üzerinden bu hizmeti sağlayan bazı siteler var. Mesela aşağıdaki bağlantıya tıkladığınızda yasaklanan YouTube'a giriş yapabileceksiniz. Yotube'a BURADAN GİREBİLİRSİNİZ...
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 6999 Rep Puanı : 698120 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yasakli Site Youtube'a Girmek Mümkün. Işte Yolu pekii bi müzik dinlemek 2 komik video izlemek için atamıza yapılan saygısızlığı rafa kaldırıp para mı kazandıracaz adamlara? sonra da çıkıp vah şehitlerimiz vah atam vah memleketim mi diecezz ? bunları hangi yürekle diyeceezz peki? tepkiyse bizde göstermeliyiz tepkimizi. rasho ağa saol paylaşım için,yorum yapabilme yetisine sahip olma fırsatını tanıdığın için
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4158 Rep Puanı : 413967 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yasakli Site Youtube'a Girmek Mümkün. Işte Yolu
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 1137717 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yasakli Site Youtube'a Girmek Mümkün. Işte Yolu Peygamber efendimize saygısızlık yapıldığında da Keşke aynı tepkilerinizi görebilsek... Kimseye niye giriyorsun ya da Girmiyorsun diye birşey söyleyemem... Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış... Bu olay bu kadar basit... Yorumlarınızdan ötürü teşekkürler...
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4158 Rep Puanı : 413967 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yasakli Site Youtube'a Girmek Mümkün. Işte Yolu
![]() inir 1:
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| girmek, yasak, youtuba girmek, youtube |
| Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |