| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| --->: Ak Partiye Kapatma Davasi terörü dağdan indrip meclise soktular buna ses çıkarmıyolar !!!!!! adamlar probagandasını yapıyolar bağıra bağıra bu ülkede ülke bölücülerini savunmak suç değilmiydi yaa ? tabi arkadaşlarr iş yapan adamın işi yoktur bu ülkede kaç ziyan gitti bunun için hala yürekleri sızlatan hikayeleri anlatılıyorr ![]() hayırlısı olsun ne diimmm
__________________ Yoksul adam tavuk yiyorsa, ya adam hastadır, ya tavuk. | |
| | |
| Teşekkür edenler |
| | #12 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | --->: Ak Partiye Kapatma Davasi %47'lik bir oyla iktidara gelen bir parTinin bu duruma düşmesi üzücü olmasıyla beraber gerçekten türkiye'nin düşTüğü durum içler acısı.. Bir partiyi kapatmak hiçbir zaman çözüm değildir.. ki aldığı oy da göz önünde bulundurulması gerekiyor.. Gerçekten trajikomik bir olay..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| Teşekkür edenler |
| | #13 (permalink) |
| Yeni Üye | --->: Ak Partiye Kapatma Davasi bu kapatma davasını acanlar varya bıde demaokrasıden soz edecekler.bıde bıze demokrasıyı ogratecekler.bence dersalmaları gerekırr.yuzde ellı cogunlukla gelen partıyı kapatmak halkın ıradesıne saygısızlık hangı demokrası anlayısta var bu.buna demokrası denmez .dıktorluluk denır.sız basa gecın kafanıza gore yonetınn.bu devlet bu konuda bır kere hata yaptıı mendere sı goturduler aynıı tıpler yıne .bunu da ole kolay yıyemezzzsınız.sadec e ak partı olarak degıl.hangı partı bu oy cogunlukla gelırse gelsın arkasın da durmamız gerekır.halka saygıı unutmayınn.halkın dusuncesıne saygı . |
| | |
| Teşekkür edenler |
| | #14 (permalink) |
| Yeni Üye | --->: Ak Partiye Kapatma Davasi akp nin siyasala açıdan kapatılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum akp yi desteklemiyorum ama ortada daha büyük bir sourn var kendilerini bölücü ilan eden dtp merak ediyorum mecliste gerçekten çok mu terörist var bir partiyi kapatamıyorlar yazık geçekten bunun adı siyaset değil |
| | |
| Teşekkür edenler |
| | #15 (permalink) |
| Yeni Üye | --->: Ak Partiye Kapatma Davasi kapatma gerceklesırse turk tarıhınde bı ılk olucak cumhurbaskanı basbakan ve 70 mıllet vekılı yasaklı duruma dusucek kım yenı basbakan ve cumhurbaskanı kım olucak anlamadıgım sey dtp gıbı terorıstler bır partı kurdu o partı suan meclıste ve resmen bızı yonetıyolar ıste buna cıldırıyorum |
| | |
| Teşekkür edenler |
![]() |
| Tags: davasi, kapatma, partiye, yagitay |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |