![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() | Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, yükseköğretimde türbanı serbest bırakan Anayasa değişikliğini onaylamasının ardından AKP’den ilk tepki Grup Başkanvekili Sadullah Ergin’den geldi. Ergin, Gül’ün kararını “Sayın Cumhurbaşkanı uygun bulmuş ve onaylamış. Onaylama gerekçesinde değişikliğin parlamento sürecini de özetlemiş. Hayırlı olsun" dedi. "PARLAMENTO ENDİŞELERİ GİDERECEKTİR" Sadullah Ergin, Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, “Bazı vatandaşlarımızın endişelerinin de anlayışla karşılanmasında ve bu endişeleri giderecek düzenlemelerin hayata geçirilmesinde zorunluluk bulunmaktadır" ifadelerini de şöyle değerlendirdi: “Eğitim ve öğretim özgürlüğüyle ilgili bu düzenleme yapılırken, bu hakkın kötüye kullanılmasına ilişkin endişeler zaten dile getirilmişti. Sayın Cumhurbaşkanı da bu endişeleri gidermek için parlamentoya çağrıda bulunmuştur. Parlamento da bu endişeleri gidermek için elinden geleni yapacaktır."
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Tags |
| akp, ergin, haber, hayirli, karar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |