![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() | Aysel Gürel hayatını kaybetti Ünlü söz yazarı Aysel Gürel, hayatını kaybetti. Gürel, sinema sanatçısı Müjde Ar'ın da annesiydi. Gürel, geçirdiği ağır bronşit nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. ![]() 89 yaşında olan Aysel Gürel, geçirdiği ağır bronşit nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu.Ünlü söz yazarının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. İHA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aysel Gürel hayatını kaybetti Allah giTTiği yerde utandırmasın.. Mekanı cennet olsun ne diyelim ecel bu kaçış yok .. Teşekkürler ağam
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 208 Nerden: çankaya
Ettiği Teşekkür: 12 8 Mesajına 10 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 219149 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aysel Gürel hayatını kaybetti allah rahmet eylesin
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Tags |
| aysel gurel, aysel gurel oldu, mujde ar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |