![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video şarkının müziği güzelde sözleri çok basit kalmış gibi yine bi hüzün yaşamayız inşallah ![]() saygılar |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video çok kötü ![]() ![]() ![]() : cildir
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1498
Ettiği Teşekkür: 131 35 Mesajına 66 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 319367 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video çok sıradan bi şarkı. yarışmaya katılmak için çok kötü. bence erovizyona katılacak şarkıcıyı ve şarkıyı seçen grubun değiştirilmesi, ve bu gruba modern müzikten anlayan kişilerin getirilmesi gerek.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| eurovison, eurovison 2008, 53 eurovision, eurovison sarki yarismasi, deli, mor ve otesi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |