![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü: 4884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video ben sözlerini beğendim o kadar da kötü değil ama bi yarışma titizliği yok parçada, tek düze bi şarkı hayırlısı olsun |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü: 3033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovision şarkımız: Deli / video Alıntı:
Kesinlikle buna katılıyorum ve Mayıs'a kadar uzun bir süre var bu şarkı o zamana kadar bu şekliyle kalmıcak zaten. Buna görsellikte eklendiğinde tam bir bütün olucak.. ßence gayet güzel bir şarkı ![]() Hayırlı olsun bencede.. ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü: 139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video dinledim iyice aslinda fena degil sarki.ben mor ve ötesini cok seviyorum.biraz sahneye renk katilirsa cok harika bence ama daha iyide olabilirdi...gercekt en basarili bir grup insallah iyi sonuclar alacagiz
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
![]() |
| Tags |
| eurovison, eurovison 2008, 53 eurovision, eurovison sarki yarismasi, deli, mor ve otesi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |