![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| İşte Eurovision şarkımız: Deli / video 20-24 Mayıs'ta Belgrad'da düzenlenecek 53. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi, Mor ve Ötesi grubu, ''Deli'' adlı şarkıyla temsil edecek. İşte o grubun 'Deli'si... ![]() Bu yıl 20-24 Mayıs'ta Belgrad'da düzenlenecek 53. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi, Mor ve Ötesi grubu, ''Deli'' adlı şarkıyla temsil edecek. Türkiye'yi yarışmada temsil edecek şarkı, TRT ana haber bülteninde, TRT Tepebaşı Stüdyosuna bağlantı yapılarak canlı yayında açıklandı. Buna göre, Türkiye'yi yarışmada Mor ve Ötesi grubu, ''Deli'' adlı şarkıyla temsil edecek. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, Mor ve Ötesi grubunun 3 parçasını daha önce dinlediklerini ve çok da keyif aldıklarını belirterek, ''Üzerinde çok ciddi çalışmalar yaptılar. Bildiğiniz gibi bu yıl bir güçlüğümüz var. İlk defa uygulanan bir yöntem. İki gruba ayrıldı, iki yarı final olacak. Bulunduğumuz grupta rakipler çok çetin. Her birinizden ayrı ayrı destek bekliyorum'' dedi. Ardından, Mor ve Ötesi grubu, ''Deli'' adlı şarkının da aralarında bulunduğu parçalarından oluşan mini bir konser verdi. Bence, Eurovison'a Her zaman "Deli" parçalarla değil Halkın onayını almış Daha akıllı parçalar ile Katılmalıyız.... Sizlerin fikrini bilemeyeceğim Lakin bu parçayı Bir kez daha dinlemek Bünyeme işkeceden öteye gitmez...
__________________ ![]() ![]() Konu RashoAga tarafından (16.02.08 Saat 12:07 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 720 Rep Puanı : 70687 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video walla agam bende sana katılıyorum bu parça benimde hiç içime sinmedi umarım bizi yanıltır avrupalılar ama hiç sanmıyorum athenanın sarkısı bile daha güzeldi...
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8315 Rep Puanı : 826664 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video bu ne yaaa ![]() bu şarkıylamı katılıyoruz... hakkaten deli etti beni şarkı ![]() 5 kez dinledim belki beğenirim diye ![]() yok çok kötüüüüü ya bu ne buuu
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovison şarkımız: Deli / video rimi rimi ley midir nedir,onu hatirliyomusunuz? ![]() oda bayagi deli etmisti türk milletini
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Ek$i Sözlük Yaş: 22
Rep Gücü : 6115 Rep Puanı : 609664 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte Eurovision şarkımız: Deli / video Mor ve Ötesi kendi tarzlarını biraz daha alternative e döndürdü ve dünya üzerinde bu tarzın epey bi dinleyicisi ve ünlü grupları var. Sıkı dinleyiciler şarkının bestesinden tınıLarından bile etkilenebilir Lakin halktan oy toplamıycaktır die tahmin ediyorum.. Ki zaten bu sene Almanya'danda oy alamıycaz.. ![]() Hadi HayırLısı bakalım.. ![]()
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| eurovison, eurovison 2008, 53 eurovision, eurovison sarki yarismasi, deli, mor ve otesi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |