![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() | Türk jetlerine Ege'de Yunan tacizi Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına dün 2 kez önleme yaptığını bildirdi. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan “Ege/Akdeniz Eğitim ve Tatbikat Uçuşlarına Yunanistan'ın Müdahalesi” başlıklı duyuruya göre, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra eden F-16 uçaklarına Yunanistan'ın Tanagra meydanından kalkan M-2000 uçakları tarafından 1 kez, Limni meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından da 1 kez önleme yapıldı. Yunanistan'a ait uçaklarıneğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına yönelik müdahale sayısı yılbaşından buyana 47’ye ulaştı. ANKA |
| | |
![]() |
| Tags |
| ege, jet, taciz, turk, turk jetleri, yunan, yunan tacizi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |