![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() | Çarşafla sınava girme soruşturma konusu.[30.01.2008] Çarşafla sınava girme soruşturma konusu; Konya'da kara çarşaflı ve peçeli bir öğrencinin açık lise sınavına girmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Valilik izni üzerine başlattığı soruşturmanın, öğrencinin sınava alınmasını sağlayan ve izin veren öğretmen ile idareciler hakkında olduğu öğrenildi. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan açık lise sınavlarında, Karatay Karma İlköğretim Okulu'nda sınava giren kara çarşaflı ve peçeli bir öğrenci tartışma yaratmıştı. Öğrencinin, öğretmenlerin itirazına rağmen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kuntoğlu'nun talimatıyla sınava alındığı iddia edilmişti. |
| | |
![]() |
| Tags |
| carsafla sinavagirme sorusturma |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |