![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() | Yaşı küçük ama vahşet büyük! Mersin'de geçtiğimiz günlerde hunharca öldürülen 9 yaşındaki çocuğun katili 11 yaşında bir kız çıktı. Mersin'de dedesi tarafından sigara almak için bakkala gönderilen ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi Yusuf Sevim'in öldürülmesindeki sır perdesi aralanıyor. Yusuf Sevim'i öldürdüğü iddia edilen aynı okulun 5. sınıfındaki 11 yaşındaki bir kız öğrenci olması duyanları şaşkına çeviriyor. Küçük Yusuf'un adli tabiplikteyapılan otopside 101 bıçak darbesi tespit edildi. Katil zanlısı Ş.Z'nin yakalanmasının ardından ailesi merkeze bağlı Karacailyas beldesi Akdeniz Mahallesi'ndeki evlerinden uzaklaştırıldı. Zanlı Ş.Z'nin verdiği ifadelerinde "Aynı okulda okuyoruz. Bana küfür etti. Beni kızdırdı. Bu yüzden öldürdüm. Hastanede ifade vermesin diye sürekli vurdum. Çünkü beni tanıyordu" dediği öğrenildi. Polis tarafından yakalanan Ş.Z'nin tahkikat evrakları Cumhuriyet Başsavcısının talimatı ile Adliye'ye gönderilirken Ş.Z ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildi. CHA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Yaş: 22 Nerden: ANKARA
Ettiği Teşekkür: 168 28 Mesajına 64 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 557924 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yaşı küçük ama vahşet büyük! höhh yani artık yaa bu kızın ileri yaşlarını düşünemiyorum,allah karşılaştırmasın okurken ürperdim valla |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3512 Nerden: Amak-ı HayaL ' den
Ettiği Teşekkür: 120 63 Mesajına 137 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 193475 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yaşı küçük ama vahşet büyük! inanılır gibi değil..çok yazık..
__________________ Zamanın olmadığı bir an acaba nasıl? Kesiksiz bir an mıdır bundan sonraki fasıl? |
| | |
![]() |
| Tags |
| katil kiz, mersin, oldurulen cocuk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |