![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() | Alo karnemi aldım hattı Kırık dolu karne düzelir kırık kalp düzelmez. Pendik Belediye Başkanlığı, karnesinde zayıf olan öğrenciler ya da çocuğunun üzülmesini istemeyen veliler için psikolog ve uzman eğitimcilerden oluşan rehberlik danışma hattını kurdu. Pendik Belediyesi yaklaşan yarıyıl tatili öncesi, karnesinde kırık olan öğrenciler ve velileri için kurduğu hatla, rehberlik ve danışma hizmetlerini yerine getirecek ekibi hazırladı. Buna göre, öğrenci ya da veli karne günü ya da birkaç gün önceden bu hattı arayabiliyor, çocuk annesi ya da basası ile veli de çocuğu ile görüşülmesi için psikologlardan oluşanekipten yardım isteyebiliyor. Pendik belediye Başkanı Erol Kaya, uygulama ile yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Her veli çocuğunun karnesinin iyi olmasını ister. Ayrıca kırık karne her şeyin sonu değildir. Karnesi zayıf olan bir daha bunu düzeltemez diye düşünmek de son derece yanlıştır. Çocuklarımızın başarısızlığını iyi irdelemek, çözüm yollarını bulmak gerekir. Yanlışı biraz da kendimizde aramalıyız. Gelen karnelerin bir anlamda kendi karnemiz olduğunu unutmamalıyız. Her öğrencinin gerekli ilgiyi ve sevgiyi gördüğünde başaramayacağı bir engel olmayacağı ortadadır. Önemli olan hatayı kendimizde aramayı öğrenmektir. KIRIK DOLU KARNE DÜZELİR KIRIK KALP DÜZELMEZ Kırık dolu karne düzeltilebilir ancak kırık kalbi düzeltmek zordur. İşte uygulamamız, bu anlayışa sahip olan velilerimize eksik yanlarını görmelerini sağlamamaya dönüktür. Öğrencilerimize de karnesi zayıf olanların düzeltmeleri içini uğraş vermelerini, daha iyi olması için çaba sarf edenlere de nasılı anlatmaya çalışacağız. Maddi ve manevi belediye olarak yapabileceklerimiz husussunda da gerekenleri yapacağız.’ Buna göre, 8 psikolog ve uzman eğitimcilerin görev aldığı uygulama ile ilgili Belediye Başkanlığının tahsis ettiği 0 216 585 11 12 numaralı hattan aranabileceği gibi davet edilmesi halinde evlere de gidilebilecek. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
Thanks: 9 Thanked 21 Times in 9 Posts Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alo karnemi aldım hattı Allah'a şükür ihtiyacımız olmadı başarmak güzel şey bu mutluluğu hiçbirşeye değişmem
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| alo, karnemi aldim hatti |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |