![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toptan:Zorunlu Eğitim 12 Yıl Olacak Köksal Toptan, Zonguldak'da okul açılış töreninde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, zorunlu eğitimin 12 yıla çıkarılmasının planlandığını belirterek, altyapının buna göre şimdiden hazırlanması gerektiğini söyledi. Toptan, bu nedenle hayırseverlerin eğitime katkılarının daha da önem kazandığını belirtti. Köksal Toptan, Zonguldak'ta bir ilaç firmasının yaptırdığı ilköğretim okulu ek binasının açılış töreninde, son yıllarda bütçedeki en büyük kaynağın, milli eğitime ayrıldığını ifade etti. Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkmasıyla, eğitim altyapısındaki eksikliğin daha belirgin hale geleceğini kaydeden Toptan, devlet yatırımlarının yanısıra, eğitim sevdalılarının katkılarını sürdürmeleri gerektiğini belirtti. Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen de 6 ek derslik yapılan ilköğretim okulunda, ikili öğretimden normal öğretime geçildiğini söyledi.
__________________ ![]() ![]() rashoaga@sanalkampus .org |
| | |
![]() |
| Tags |
| 12 yil olacak, koksal toptan, zorunlu egitim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |