![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() | ![]() 50 yıl gözaltında tutuldu Kolombo (AA)- Sri Lanka'da mahkemeye çıkarılmaksızın 50 yıldır gözaltında tutulan kişinin geçen hafta 80 yaşında serbest bırakıldığı bildirildi. D.P. James adlı kişinin avukatı, müvekkilinin 1958 yılının ağustos ayında babasına kesici aletle saldırıp yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alındığını, daha sonra akli dengesinin yerinde olup olmadığını anlamak için hastaneye nakledildiğini ve ardından yine hapishaneye döndüğünü ve bu andan itibaren de dosyasının Sri Lanka adli bürokrasisi içinde kaybolup gittiğini açıkladı. D.P. James'i kefaletle serbest bırakan mahkeme, "nadir görülen bu üzücü olay" için özür diledi. Geçen yıl sonunda hastaneye kaldırılan D.P. James'in durumunun dikkati çekmesi üzerine cezaevi yönetiminin araştırmaları sonucu olayın ortaya çıktığı belirtildi |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
Thanks: 5 Thanked 45 Times in 16 Posts Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 50 yıl hapishanede unutuldu yuh yani adamın hiçmi kimi kimsesi yokmuş yada adam benim halim ne olacak hiçmi dememiş yau
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
Thanks: 9 Thanked 21 Times in 9 Posts Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 50 yıl hapishanede unutuldu özürle olacak şey olsaydııı! Bizde adam öldürelim arkasından özür dileyelim oh ne ala! 50 yıl dile kolay bütün hayatını bitirmişler adamın o mahkemeye aciLen sıkı yönetim getirilmeli.. bazı şeylerin çok boşladıkları bariz ortada.. ki insan hayatı başkadır..o insan her nekadar şuçlu olursa olsun.. Bu kadarı olmaz olamaz..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Thanks: 80 Thanked 23 Times in 19 Posts Rep Puanı : 540230 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 50 yıl hapishanede unutuldu Saçmalık! Bu işte bi bit yeniği var da ne?..
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
![]() |
| Tags |
| elli, hapis, unutuldu, yil |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |