![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ege'de "it dalaşı" bugün de sürdü Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına dün 3 kez önleme yaptığını bildirdi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan "Ege/Akdeniz Eğitim ve Tatbikat Uçuşlarına Yunanistan'ın Müdahalesi" başlıklı duyuruya göre, dün Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra eden F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Skiros meydanından kalkanF-4 uçakları tarafından Sakız Adası'nın güneyinde 1 kez önleme yapıldı. Yunanistan'ın Tanagra meydanından kalkan M-2000 uçakları tarafından da Türk F-16 uçaklarına Ahikerya Adası güneyi ve kuzeyinde 2 kez önleme yapıldı. (ANKA)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| egede it dalasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |