![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çıldıran fil bakıcısını öldürdü Avustralya'da sirkin iki gözde fili Arna ve Gigi ertesi gün yapacakları gösteriye hazırlanırken aniden saldırganlaştı ve bakıcısını feci şekilde öldürdü. Yıldız tozu sirkinin iki gözde fili Arna ve Gigi ertesi gün yapacakları gösteri için alıştırma yapılıyorlardı. Başlangıçta her şey normaldi. Ancak fillerden biri, aniden saldırganlaştı ve bakıcıyı hortumuyla yakalayıp havaya fırlattı. İki fil daha sonra bakıcının üzerine basarak öldürdü. Bakıcının aldığı ölümcül darbelerle hayatını kaybettiği açıklandı. Yerel bir televizyon kanalı onlarca ton ağırlığın altında feci şekilde can veren bakıcının, yaklaşık 2 yıldır Arna'nın bakıcılığını yaptığını belirtti. Avustralya'nın New South Wales polisinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 24
Rep Gücü: 1120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çıldıran fil bakıcısını öldürdü laftan anlamaz ki hayvan sonuçta ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cildiran, fil bakicisini oldurdu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |