Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 26.12.07, 08:11 PM   #1 (permalink)
AĞIR ABİ

RashoAga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 RashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond repute
Exclamation Zorunlu eğitim yaşı 5'e indiriliyor

Zorunlu eğitim yaşı 5'e indiriliyor

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim yaşını 5'e çekecek ve okul öncesi eğitimi zorunlu kılacak. MEB gelecek yıl başlatacığı uygulamayı, 2013 yılına kadar yurt çapına yayacak. İşte ayrıntılar:

Milli Eğitim Bakanlığı, gelecek yıl 15 ilde başlatacağı pilot uygulama ile seçilen illerde eğitim yaşını 5'e çekecek ve okul öncesi eğitimi zorunlu kılacak. MEB, 2013 yılına kadar uygulamayı Türkiye çapına yayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), gelecek yıl 15 ilde başlatacağı pilot uygulama ile seçilenillerde eğitim yaşını 5'e çekecek ve okul öncesi eğitimi zorunlu kılacak. MEB, 2013 yılına kadar uygulamayı Türkiye çapına yayacak.

MEB Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğü, hazırladığı yasa taslağı neticesinde okul öncesi eğitim zorunlu hale getirilecek. Ocak ayı başında onaylanması beklenen tasarı sonrasında, pilot olarak seçilen 15 ilde zorunlu eğitim yaşı 5'e çekilecek. Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü Remzi İnanlı, 5 yıllık kalkınma planı çerçevesinde MEB'in 5 yaşındaki çocukların tamamının okul öncesi eğitime başlamasını hedeflediğini ve bu bağlamda bu tasarının hazırlandığını açıklarken, “Zoru başardık ve okul öncesi eğitimin konuşulmadığı zamanlardan bu zamana geldik” dedi.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN YARIYA YAKINI OKULLU

İnanlı, zorunlu eğitimin 2013 yılına kadar 'hatasız' olarak geçişini sağlamak amacıyla 15 ilin pilot bölge olarak seçileceğini anlattı, Okul öncesi dönemde özellikle '5 yaş'ın önemli olduğunu söyleyen İnanlı, 2008 sonu itibariyle 5 yaşındaki çocukların yüzde 47'sinin okul öncesi eğitimde yer alacağını anlattı. İnanlı, tüm okul öncesi okulları da tek bir elde topladıklarını kaydederken, “Artık yaygınlaştırma kaygımızdan çok kaliteyi artırma kaygımız var. Zaten öğretmen kalitemiz ve araç gereç konusundaki durumumuz ile Avrupa Birliği standartlarını da yakaladık” diye konuştu.

ANKA

Konu RashoAga tarafından (27.12.07 Saat 11:11 AM ) değiştirilmiştir..
RashoAga Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla RashoAga isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 26.12.07, 08:14 PM   #2 (permalink)
KoRuYuCu MeLeK

Joss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 4162 Joss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond repute
--->: Zorunlu eğitim yaşı 5'e indiriliyor

Hayırlısı olsun bakalım !

' Theatre* LibreT'

..вιя ∂üηуα кυяυуσяυz..

ιℓєтιşιм мαιℓι:
Joss Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla Joss isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 26.12.07, 08:44 PM   #3 (permalink)
Daimi Üye

deltri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 2980 deltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond reputedeltri has a reputation beyond repute

bence çok erken daha okullardaki kalabalık eğitime çözüm bulamamışken,binlerc e öğretmen açığı varken üstelik bu açık elimizde binlerce öğretmen olduğu halde yaşanırken.lise sonrası gerçek mesleki eğitim almanın hayalinde olan gençlerimizi üniversitelerden mahrum bırakırken.üniversit elerden çıkan pırıl pırıl insanları işsiz güçsüz kahvehane kafeterya gibi zararlı kollara atarken böyle bişeye kalkışmak gereksiz
deltri Çevrimdışı  
Alıntı ile Cevapla deltri isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 26.12.07, 08:50 PM   #4 (permalink)
Süper Moderatör

Nercü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 5208 Nercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond repute

6ya indiriLmişken herkes qidiormuydu ki 5 te qitsin?
Canı sıkıLan yeni yasa çıkarıor işte..

.. ve çocuklarda öLür!

.
Nercü Çevrimiçi  
Alıntı ile Cevapla Nercü isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 26.12.07, 08:58 PM   #5 (permalink)
AĞIR ABİ

RashoAga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 RashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond repute

Yine en büyük hatalarımızdan birini yapıyoruz arkadaşlar,,,

Yapılmaya çalışılan her yeniliği en sert şekilde olumsuzca

Ve acımasızca yargılamak,,,

Gitmesinler mi diyorsunuz, anlamış değilim ki!!!

Sorunları dile getirmek işin en basiti,,,

çözüm üretebilicek yeni fikirlerimiz
var mı???

Biz ona bakalım............. ..

Konu RashoAga tarafından (26.12.07 Saat 09:04 PM ) değiştirilmiştir..
RashoAga Çevrimiçi  
Alıntı ile Cevapla RashoAga isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Tags
zorunlu egitim yasi, 5e indiriliyor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil