![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstanbul Sefaköy'de büyük patlama İstanbul Sefaköy'de Belediye ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki bölgede belediye otobüsü geçtiği sırada patlama meydana geldi. Yaralılar olduğu belirtiliyor. Sefaköy Küçükçekmece'de Belediye ve Emniyet Müdürlüğü arasında çok yüksek sesle bomba patladı belediye otobüsü geçerken yoldan geçen vatandaşlar yaralandı. Ambulanslar olay yerinde. Ana yollar katıldı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralılar hastenelere kaldırıldı.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İstanbul Sefaköy'de büyük patlama kardeşlerimin oturduğu yerde ya aradım hemen haberi okur okumaz bişey yokmuş tamda iş çıkış saatleri Allah korumuş inşallah yaralananlarda fazla bişey yoktur.. elleri kırılsın ş.r.zler
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İstanbul Sefaköy'de büyük patlama AllaH yaRaLanANLara acil şifalar weRsin..SebeP olanLaRı da Allah'a bırakıYoruM ArTıK..
__________________ ' ' Theatre* LibreT' ![]() ..вιя ∂üηуα кυяυуσяυz.. ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 2980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İstanbul Sefaköy'de büyük patlama adiler haysiyetsiz itler sivil ve korumasız vatandaşa güçleri yeter ancak çıkın dagörelim askerin karşısına kafanızı koparsın mehmetçik |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| buyuk patlama, istanbul sefakoyde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |