Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 25.12.07, 11:09 AM   #1 (permalink)
Administrator

Periyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 Periyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond repute
Arrow İşte 50 yılın en iyi 2.'nci şarkısı

Zülfü Livaneli'nin "Özgürlük" adlı parçası İtalyan TV'si Rai Uno’da tarafından "Son 50 yılın en iyi 2. şarkısı" seçildi.
İtalyan Devlet Televizyonu Rai Uno’da 21 Aralık’ta yapılan şarkı yarışmasında Türkiye adına büyük bir mutluluk yaşandı. Yarışmada önce 15 ünlü jüri üyesince İtalya’da son 50 yılın en iyi 700 şarkısı seçildi. Ardından juri şarkıları 15’e düşürdü. Daha sonra juri ve halkın katılımıyla 15 parça arasından Zülfü Livaneli’nin “Özgürlük” şarkısı 2’nci oldu. Top model Luisa Corna tarafından İtalyanca seslendirilen “Özgürlük” şarkısıyla birlikte 14 şarkı 2008’de Altın Şarkılar adıyla piyasaya çıkacak.

İtalyanlar’a teşekkür etti
Parçasının İtalya’da en iyi 2’nci şarkı seçilmesi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Livaneli, İtalyan halkına teşekkür etti: “Bir İtalyan dostum aradı ve Rai Uno’yu açmamı, şarkımın orada yarıştığını söyledi. Hemen TV’yi açıp yarışma programını izlemeye başladım. Benim esas memleketim Türkiye. Belki burada böyle bir yarışma olsa, seçilmezdi. İtalyan halkı son 50 yılın şarkıları arasına benim şarkımı koydu.. Birinciliği tabi ki bir Türk’e verecek halleri yoktu. Sahiden inanılmayacak bir şey. Tabii çok mutlu oldum. Türkiye’de böyle bir yarışma olsa, bilmiyorum bir İtalyan şarkısını 2’nci seçerler miydi?”

Alt 25.12.07, 11:27 AM   #2 (permalink)
AĞIR ABİ

RashoAga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 RashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond repute
--->: İşte 50 yılın en iyi 2.'nci şarkısı

Bence de Son 50 Yılın Türküsü Budur...

Mustafa Yıldızdoğan - Türkiye'm...

RashoAga Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla RashoAga isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 25.12.07, 11:50 AM   #3 (permalink)
Administrator

Periyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 Periyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond reputePeriyim has a reputation beyond repute
--->: İşte 50 yılın en iyi 2.'nci şarkısı

teşekkürler ağam

Bookmarks

Tags
2nci sarkisi, iyi, yilin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil