![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 25
Rep Gücü: 636 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gariplikler ülkesinden son haber bu! Rahip, yeniden doğmak için intihar etti. ![]() Hindistan'da bir rahip, iki gün sonra yeniden doğacağını söyleyerek kendisini öldürdü. Polis, Manoj Baghel adlı Hindu rahibin, Chhattisgarh eyaletinin Raigarh bölgesindeki tapınakta, yandaşlarından oluşan bir grubun önünde kendisini zehirlediğini söyledi. 25 yaşındaki rahibin hastaneye kaldırıldıktan sonra öldüğünü kaydeden polis, olayın kayıtlara intihar olarak geçtiğini, ancak yandaşlarının rahibin tapınağa geri döneceğinde ısrarlı olmaları yüzünden, cesedin otopsiye alınamadığını, olacakları görmek için beklediklerini kaydetti. Polis, kalabalığın bu akşama kadar dağılmasını beklediklerini de bildirdi. changeTarget(documen t.getElementById("ne ws_content"))
__________________ antirapidim !!!dur tahm!n edey!m!!! ?cok mu yoruldn? ?cok mu mutsuzsn? ?q!d!ormsn? han! te$eKKür = han! yorum =( ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 25
Rep Gücü: 636 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeniden doğmak için öldü!!! yaww kendini kendi dinine adamıs ama nası bi zihniyet yaa ![]() ![]() oylee ölüp 2 gun sonra bi daha dogsaydkk daha neydii yaa![]() :
__________________ antirapidim !!!dur tahm!n edey!m!!! ?cok mu yoruldn? ?cok mu mutsuzsn? ?q!d!ormsn? han! te$eKKür = han! yorum =( ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| rahip |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |