![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Baba adam Mehmet Okur ![]() Memo Çocukları PCMC'de Ziyaret Etti Primary Children's Medical Center, Salt Lake City'de bulunan ve Utah Universitesine bağlı bir hastanedir. Burada tedavi gören çocukların moral açısından en önemli olaylardan biriside Utah Jazz oyuncularının onları ziyaret etmesidir. Bu ziyaretler Utah Jazz'ın All-Star pivotu Mehmet Okur için de ayrı bir önem taşır. Utah Jazz'e transfer olduğu günden beri çocukları hastanede ziyaret etmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Memo, bu sezon da Carlos Boozer, Gordan Giricek ile birlikte PCMC'yi ziyaret eden Jazz oyuncuları arasında yer aldı. Çocukların yüzlerindeki ifadeleri gördükçe çok mutlu olduğunu belirten Memo, bu ziyaretlerin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Memo, "Çocukların ve velilerin yüzündeki ifadeleri gördükçe çok mutlu oluyorum. Basit bir ziyaret gibi görünse de öyle değil. Bizim yoğun tempomuzdan ayırdığımız bu bir kaç saatin bu çocuklar ve anneleri, babaları, aileleri için önemi çok büyük." dedi. Memo, "Biz onlara moral veriyoruz. Ama onlar da bizi mutlu oldukça çok mutlu ediyorlar. Duygusal bir alışveriş oluyor. Onlarla sohbet etmek, onlara hediyerler vermek insanın içini ısıtıyor. Jazz forması giydiğim her sezon bu ziyaretlere geliyorum. Her zaman da gelmek istiyorum." diye devam etti. Memo, "Çocuklar hepimiz için en önemli varlıklardır. Ülkeleri, renkleri veya dinleri hiç fark etmez. Buradaki çocuklar iyileşmek ve zorlukları aşmak için ailelerinin de desteği ile müthiş bir gayret ve mücadele içindeler. Biz onlara biraz olsun destek verebiliyorsak, ne mutlu bize. Her halde en fazla bizim boylarımıza şaşırıyorlar. Sadece çocuklar değil belki veliler de öyle. Çok güzel bir gün geçirdik. Hepsine acil şifalar diliyorum." dedi. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Baba adam Mehmet Okur Helal olsun zaten sewiyordum gözümde değeri binkat daha arttı ![]() canım benim yaa :yalnız odadan dışarı çıkıcak resmen ,,millete tepeden bakmak nasıl bir duygu acaba karıncalar misali
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Baba adam Mehmet Okur helal memo ya... ancak konu yanlış yerde ve alttaki linke bak derim! ![]() http://www.sanalkampus.org/forum/duy...asliga-dikkat/
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Baba adam Mehmet Okur saolasın memo
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 19
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 71074 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Baba adam Mehmet Okur
daha önceden de memo nun konularını nba bölümüne açtım yanlış bişe olsaydı senden önce blastear ilgilenirdi zaten | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mehmet, okur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |