Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 11.12.07, 08:21 PM   #1 (permalink)
KoRuYuCu MeLeK

Joss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 4162 Joss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond reputeJoss has a reputation beyond repute
Arrow Kurban Bağışlarınız Hayat Bulsun !

Değerli Gönül dostumuz ,
Siz geçen sene kurbanınızı LÖSEV’ e bağışladınız veya yazılarınızla destek verdiniz , size minnettarız.
Bu dönem içerisinde bağışlarınızla neleri gerçekleştirdik, paylaşmak isteriz ;
1- Tamamen parasız tedavi olmak isteyen 49 yeni tanılı lösemi hastası vakfımızın hastanesi LÖSANTE lösemili çocuklar hastanesine başvurdular ve tedavileri başlandı.
2- Üç yıl önce tedavilerine başlanan 105 tane lösemi hastamızın kemoterapileri tamamen bitirilerek , normal yaşamlarına döndüler.
3- 3864 adet lösemili – kanserli aileye kömürden gıdaya, ilaçtan çamaşır makinasına ihtiyaçlarını karşıladık
4- 1206 adet yeni başvuran lösemili ve kanserli ailemize tedavi yardımları ve sağlık –eğitim bursları düzenli olarak verildi.
5- Geçen sene kurban bayramında bağışlanan kurban etleri Pınar et fabrikasına verildi ve karşılığında taze et ve et ürünlerini istediğimiz zaman alarak evlerine kadar yolladık. Hatta Pınar bayileri , kar nedeni ile gelemeyen, kolisini alamayan ailelerin etlerini evlerine kadar götürme duyarlılığında bulundular .
6- Diyarbakır’da <,İstanbul’da bu yıl Lösemili Çocuklar okulumuzu açtık. Ankara’da da Okul ve kreş inşaatımızı ( kendi binamız ) başlattık, yakında bitiriyoruz.
7- Sosyal ve kültürel etkinliklerimizle onları yaşama bağladık, ailelerinin morallerini düzelttik
8- Anneler için meslek edindirme kurslarımızı devam ettirdik..
9- Konuk evinde tamamen parasız konaklama ve yemek yeme hizmetlerimizi sürdürdük.

BİZ BELKİ ÇOK ŞEYLER YAPIYORUZ . ama yaptığımız en önemli şey : BİZ MİNİCİK BEDENLERE HAYAT VERİYORUZ.
Ama ne yazık ki her yıl çeşitli sebeplerle yaklaşık 300 kadar yavrumuzu LÖSEMİ TERÖRÜNE ŞEHİT VERİYORUZ. Biz yaptığımız kalıcı ve bilimsel projelerimizle LÖSEMİ HASTALIĞINDAKİ BAŞARI ORANINI % 100 LERE ÇIKARTMAKTIR.

Biz bu sene de sizlerin destekleri ile duyarlı ve hayırsever halkımızın kesimli ve kesimsiz kurban bağışlarına talep ediyoruz.
İsterlerse dini esaslarla , noter huzurunda , gönül huzuruyla kurbanlarını keserek( çünkü biz kurbanı gerçekten kesiyoruz ve noter belgesi ile makbuzlarımızı yolluyoruz. Kesime ait filmleri de internet sitemizden yayınlıyoruz ) kesim karşılığında istediğimiz zaman PINAR etten taze et ve et ürünlerini alarak 12 ay boyunca lösemili ve kanserli çocukların evlerine kadar götüreceğiz.
Kesilmesini arzu etmeyenlerin bağışlarını da lösemili çocuklarımızın tamamen parasız tedavilerinde kullanarak iyileştireceğiz.( bunu cesaretle söyleyen belki de tek kuruluş kaldık. Bu konuda sizden özel destek bekliyoruz )

KISACASI BİZ BAĞIŞLARLA BİNLERCE LÖSEMİLİ ÇOCUĞA HAYAT VERECEĞİZ.
Bu konuda desteklerinizi rica ediyoruz.
Saygılarımla.

Pediatrik Hematolog
Dr. Üstün EZER
Yönetim Kurulu Başkanı

www.losev.org.tr

LÖSEV AİLESİ

Ben Ali G.nın annesi öncelikle sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sizin bize yaptığınız yardımı babamız bile yapmadı sizin sayenizde yavrum sucuk salam sosis yiyor. Başta Dr. Üstün Ezer olmak üzere her birinize şu mübarek aylar hürmetine ALLAH duttuğunuzu altın etsin Rabbim hiçbir sıkıntı vermesin bir yerine bin versin bilgisayar için ayrıca teşekkür ediyorum siz insan değil melek olmalısınız zor anımızda imdadımıza yetişiyorsunuz yavrum bilgisayarın başına geçtikçe Anne bu ağabeylerle ablalarla danışmak ellerinden öpmek istiyorum deyip ağlıyor sevinçten. Sizin sayenizde bu hastalığı yeneceğiz İnşallah. Rabbim kimseyi bu hastalıkla imtihan etmesin. Siz bizim acımızı nasıl hafifletiyorsanız Allah’ta sizin işlerinizde yardımcı olsun. Her kargo geldiğinde dünyalar bizim oluyor. Küçük oğlum nerede kargo arabası görse anne bizim kargo geliyor deyip sevinç çığlığı atıyor. Bunu yazarken bir anne olarak sevinç gözyaşlarımıda akıdıyorum özür dilerim çok duygulandım siz bizim için okadar kıymetlisiniz ki anladamam ALLAHA emanet olun üç aylarınız kutlu olsun ömrünüz mutlu geçsin.

S. G.
Ali G. Annesi

Bazı mektup başlıkları..

*Ben çok şanslıyım çünkü Lösevliyim
*Ülkemle, hayırsever insanlarımızla bir kez daha gurur duydum..
*Lösemili çocukların umut ağacısınız !
*Herkesin imdadına Hızır gibi yetişen Sayın LÖSEV...

Mektupları okumak için !

' Theatre* LibreT'

..вιя ∂üηуα кυяυуσяυz..

ιℓєтιşιм мαιℓι:
Joss Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla Joss isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Tags
losev

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil