![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 24
Rep Gücü: 1120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kedi bir servet! ![]() Bir biyoteknoloji şirketi, kediseverler için Ashera'yı üretiyor. Ne kadara mı? California’daki bir biyoteknoloji şirketi, kediseverler için 22 bin dolara Ashera’yı üretiyor. Afrika’ya özgü bir yaban kedisiyle Asya leoparı ve ev kedisinin karışımı olan bu melez türün ağırlığı 14 kiloyu bulabiliyor. Mini bir leoparı andıran Ashera, bakışı ve duruşuyla tehlikeli görünse de aslında evcil bir hayvan. saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü: 3571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evde kedi-leo hımm. İyi olabilir aslında ama pahalı. Biraz bekleyelim nasılsa ya Çinliler ucuzunu yapar ya da sefiliz'den crack'ini alırız....
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ne kedi bee |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |