![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 24
Rep Gücü: 1120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kedilere özel kafe ![]() Artık kediler için de gözde bir mekan var. Japonya’da kedilerin uğrak yeri artık kedi kafeler.. Japonya’nın başkenti Tokyo’da hayvanseverlerin yeni uğrak yeri kedi kafeler oldu. Kedi besleyen hayvanseverler, minik arkadaşlarını da alıp bu kafelere giderek rahatça oturabiliyor. Kafede özgür bırakılan kediler de diğer kedilerle oynayabiliyor. Tokyo’da bu yıl içinde 3’ten fazla kedi cafe açıldı. En fazla müşteriyi ‘Cat Cafe Calico’ isimli kafe çekiyor. saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bu kadar olur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |