![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) | |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() | --->: Öğretmen atamaları başlıyor Alıntı:
Ben de şu an bir köyde Müd. Ytk Öğretmenim.1990 lı yıllarda ilk okuldayken öğretmenimiz bizi haşat ederdi. canımızı yakardı. Ben şu an öğrencilerime bakıyorum çok şanslılar. Eğitim de şiddetin yerini Sevgi ve yeteneklerin keşf edilmesi ile ilgili çalışmalar yer almışır. Öğrencilerime şefkat gösterip onları neşe ile eğitiyorum. Ama eskiden bu böyle değildi....Tabi öğretmenim için diyorum...
__________________ | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Öğretmen atamaları başlıyor Hayırlı uğurlu olsun madem umarım yeni öğretmenler branşlarını iyi yapar chaos'un dediklerine de fazlasıyla katılmaktayım bize mesela branşı müzik olan sağlık dersine giren weya farklı branşta alakasız bir derse giren kem küm yapıp zaman geçiren hocalar çoktu saolsunlar hiç unutmam bu kez bu olmasın bari sonra neden çocukların dersi zayıf diyorlar yok çalışmıyorlar cartcurt halbuki hoca bişe anlatmıyor ki anlasın! ßunlar çok önemli şeyler gelecek söz konusu! Dikkatleri buraya yönelsin birazda!
__________________ ' ' Theatre* LibreT' ![]() ..вιя ∂üηуα кυяυуσяυz.. ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() | --->: Öğretmen atamaları başlıyor Eğitim sürecindeki problemleri yazmakla bitmez. Ama bir dersin, uzmanı tarafından anlatılması her zaman pozitif sonuç verir. Çark dişleri uygun olnuca döner. Eğer bir diş hasarlıysa durur....
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 26
Rep Gücü: 275 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Öğretmen atamaları başlıyor Atama bekleyen tüm öğretmen adaylarına başarılar diliyorum. İnşallah atanırlar. Artık ÖSS sınavı değil KPSS sınavı çok önemli olmaya başladı. ÖSS'yi kazanıyorsunuz onca sene okuyup mezun oluyorsunuz yetmedi bir daha sınava giriyorsunuz oldukça iyi puan alıyorsunuz o da yetmedi atama bekliyorsunuz ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır... Ben yine de kimsenin moralini bozmayayım Allah yardımcınız olsun...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gretmen atamalari basliyor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |