![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: deep
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş 2 - 1 Marsilya Beşiktaş karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı ![]() heyecanlı geçen maçta ilk yarıyı Tello'nun golüyle 1-0 önde kapadık. 2. yarının son dakikalarında Bobo ile tekrar öne geçtik ve maçı bitiren düdükle beraber üst tura çıkma şansımız son maça bağlandı. grubumuzda Şampiyonlar liginde üst tura çıkma ümidimiz Porto deplasmanına kaldı. umarız zorlu Porto karşılaşmasında güzel bir galibiyet alıp üst tura çıkarız Konu BLasTeaR tarafından (28.11.07 Saat 11:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü: 1793 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Beşiktaş 2 - 1 Marsilya geç kaldın karde ![]() ben beişktaş aşkına 1903 e kadar sayalıma yazmıştım. güzel maçtı hepimize hayırlı uğurlu olsun darısı sonrakinin başına |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: deep
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Beşiktaş 2 - 1 Marsilya geç olsun güç olmasın ![]() yine çok heyecanlı bir maçtı Tello'nun golü müthişti ama Sergen'i aratmadı.Bobo'nun golü zaten yüreğimize serin sular serpti |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: deniz kenarında....
Rep Gücü: 421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Beşiktaş 2 - 1 Marsilya besiktasın haklı galibeyitini kutlar portoyu da yenmesi dilegiyle basrılarının devamını dilerim en kötü ihtimalle uefa kupasına gitsin.... bütün besiktaslıları kutlarımm
__________________ her yerde benim için sen varsın |
| | |
![]() |
| Tags |
| besiktas galip |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |