![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() | Facebook şaşırdı Şarkıcı 'Gerçek Emel Müftüoğlu değilsiniz' diye atıldığı facebook' u dava edecek Emel Müftüoğlu, "Siz gerçek Emel Müftüoğlu değilsiniz" denilerek facebook'tan atıldı. Ünlü şarkıcı, siteyi dava etmeye hazırlanıyor.Emel Müftüoğlu, "Siz gerçek Emel Müftüoğlu değilsiniz" denilerek facebook'tan atıldı. Ünlü şarkıcı, siteyi davat etmeye hazırlanıyor. Sibel Gökçe'nin facebook'ta fazla mesajlaşmasından dolayı atılmasının ardından Emel Müftüoğlu'nun da başına aynı şey geldi. Hayranlarının ekleme taleplerini geri çeviremeyen ve hepsiyle konuşmaya çalışan Müftüoğlu, listesindeki kişi sayısı 3 bini aşınca hesabı kapatıldı. Bunun üzerine sitenin merkezine bir mail atarak nedenini soran Müftüoğlu, "Çünkü siz gerçek Emel Müftüoğlu değilsiniz" yanıtı üzerine facebook'u dava edeceğini söyledi. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1801
: 402 Rep Puanı : 1071935 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözüm biz burada gazeteci değiliz,,, Kendi yazdığımız fikirler ve yazılar dışında,,, İllaki başka sitelerden alıntı yapıyoruz... Hakaret edip canını da sıkmak istemiyorum,,, Ama artık daha fazla da dayanamayacağım sana... Kendini yetiştir ve öyle gel... Last edited by RashoAga; 24.11.07 at 08:52. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 9762
: 0 Rep Puanı : 296856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: facebook şaşırdı facebook çok tehlikeli bi site arkadaşlar ben sallamasyon bilgilerle üye oldum ve gerçekten herkesin herşeyi ortada ve dünyada milyonlar üye son günlerde medyada da sık sık rastlıyoruz ne kadar rahat bir kuruluş olduklarına çünkü bizim bilgilerimizi hiçbir isteğimiz olmadan aksine habersiz herkese verebilen bir site.Hiç tavsiye etmiyorum |
| | |
![]() |
| Tags |
| facebook sasirdi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |