![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İnşaat işçisi Arif İlhan, ''Loto, bana çıkmadı'' diyor kimseyi inandıramıyor. MUĞLA'nın Ula İlçesi'nde inşaat işçisi 44 yaşındaki Arif İlhan, geçen cumartesi günü çekilen Sayısal Loto'nun büyük ikramiyesi olan 1 milyon 505 bin YTL'nin kendisine çıktığı söylentilerinin, psikolojisini bozduğunu söyledi. İkramiyenin kendisine çıkmadığına kimseyi inandıramadığını belirten İlhan, “İkramiye bana çıkmış olsa, burada sırtımda çimonto mu taşıyor olurdum. Gerçek talihli kimse, ortaya çıksın'' dedi. Geçen cumartesi çekilen Sayısal Loto'da, 5- 8- 9- 15- 21- 33 rakamlarına isabet eden büyük ikramiye Muğla'nın Ula İlçesi'ne çıktı. 5 bin nüfuslu ilçede, herkes talihlinin kim olduğunu merak etmeye başladı. Herkes Ula'nın tek Sayısal Loto Bayii'nden oynanan 660 kupon arasındaki talihlinin kim olduğunu bulmaya çalışırken, kahvelerde, şanslı kişinin inşaat işçisi Arif İlhan olduğu söylentisi yayıldı. Ancak Arif İlhan, ikramiyenin kendisine çıkmadığını söylemesine rağmen ailesi dahil kimseyi inandıramadı. Çevresindekiler, “Ne duruyorsunuz, gidip ikramiyeyi alın'' diyerek, telefon edip, baskı yapmaya başladı. Kendisinin de Sayısal Loto oynadığını, ancak üç bile tutturamayınca kuponu yırtıp, attığını anlatan evli ve üç çocuk babası Arif İlhan, “Bu olay nedeniyle psikolojim, aile düzenim bozuldu. İkramiye bana çıksa, burada sırtımda çimento mu taşırdım. Para bana çıkmış olsa, buralarda durmam zaten'' diye konuştu. ‘DEDİKODULAR ŞAKADAN KAYNAKLANDI’ Arif İlhan'ın iş arkadaşı Salih Çapan, dedikoduların bir şakadan kaynaklandığını belirterek, “Geçen pazar günü, ekmek almak için fırına gittim. Fırında, büyük ikramiyenin Ula'ya çıktığı konuşuluyordu. Arkadaşlar, ‘Yoksa sana mı çıktı?’ diye sordular. Arif İlhan'ın düzenli olarak oynadığını bildiğim için şakayla karışık, ‘Hayır bana çıkmadı. Çıktıysa Arif'e çıkmıştır’ dedim. Burası küçük yer, dedikodular hemen yayılıyor. Kesinlikle bu arkadaşımıza ikramiye çıkmadı'' dedi. ‘TALİHLİYİ BİLMİYORUM’ Büyük ikramiyenin çıktığı Sayısal Loto Bayii'ni işleten Sedat Uğurtan talihliyi bilmediğini belirterek, şunları söyledi: “Beş yıldır Ula'da bayilik yapıyorum. Tek bayi de benim. Bu zamana kadar, Sayısal Loto'dan ilçemize büyük ikramiye çıkmadı. Geçen haftaki büyük ikramiye isabet eden kupon, buradan yatırılmış. 660 kupon yatırıldı. Kime çıktığını bilmeme imkan yok. Kuponu Ula dışından gelen biri de oynamış olabilir. Paranın Arif İlhan'a çıktığı söylentisi var. Ancak, doğruluk derecesini bilemiyorum. Para kime çıkarksa çıksın, ilçemize yatırım yapmasını istiyoruz. Yeni iş alanları açsın. Sağlık ocağı veya yol yaptırsın.'' rahmetli KEMAL SUNAL anısına...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| loto cikti saniyor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |