Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 15.11.07, 10:48 AM   #1 (permalink)
Mega Üye

nLqn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 636 nLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond reputenLqn has a reputation beyond repute
Wink Tavukçu Arif'in Trilyonluk Loto Firarı !!!

Sayısal Loto’nun geçen haftaki çekilişinde 1 milyon 500 bin YTL ikramiyenin sahibi olduğu dedikodusu çıktığında ‘Vallahi ben değilim’ diye inkar eden Arif İlhan ikramiyeyle birlikte ortadan kayboldu.

MUĞLA’NIN Urla ilçesinde bahçeli evinde iki inek, bir buzağı, 30 tavuk besleyen Arif İlhan şimdi milyonların sahibi. ‘Sayısal Loto’nun büyük ikramiyesi bana çıkmadı’ diyerek bütün iddiaları yalanlayan Arif İlhan’ın, ikramiyeyi alıp ortadan kaybolduğu öğrenildi. Tavuklarından aldığı yumurtaları satarak geçinen İlhan’ın, şimdi 1 milyon 500 bin YTL’nin tek sahibi olduğu anlaşıldı.

AİLESİ VE KOMŞULARI ONU ARIYOR
SAYISAL, geçen hafta Muğla’nın Ula İlçesi’ne çıktı. İlçede herkes bu şanslı kişiyi ararken gözler Arif İlhan’a çevrildi. Ancak İlhan, ‘İkramiye bana çıkmadı’ dedi, yeminler etti. Bahçeli evinde hayvan besleyen İlhan, ‘Dedikodular bana kadar geldi. Akşamdan bu yana 112 kişi telefon etti. Her birine dert anlatmaya çalıyorum. Vallahi ikramiye bana çıkmadı. Üç bile tutturamayınca kuponu yırtıp attım’ demişti. İkramiyenin kendisine çıktığını sürekli yalanlayan İlhan, ikramiye olan 1 milyon 500 YTL’yi alarak ortadan kayboldu. Şimdi, başta ailesi olmak üzere herkes talihli Arif İlhan’ı arıyor.

İşte kuşkuların nedenleri
İlhan’ın ‘Bana çıkmadı’ demesine rağmen çevredekiler neden kuşkulanmıştı:

Her hafta düzenli sayısal loto oynuyor.

Her sabah uğradığı çarşıdaki kahvehaneye çekiliş saatinden bu yana uğramadı.
Oynadığı kuponu göstermeyip, ‘3 bile çıkmadı, yırttım’ dedi.

Kendisini arayanlara hemen Kemal Sunal’ın oynadığı ‘Talih Kuşu’ filmini örnek göstererek savunmaya geçti.

Eşi de komşu ve akrabalarıyla fazla konuşmayıp eve kapandı.

!!!dur tahm!n edey!m!!!
?cok mu yoruldn?
?cok mu mutsuzsn?
?q!d!ormsn?
han! te$eKKür = han! yorum =(

nLqn Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla nLqn isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Tags
lotoo

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil