Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 11.11.07, 11:36 AM   #1 (permalink)
Yasaklı Üye...

recep2101_ban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 0 recep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond reputerecep2101_ban has a reputation beyond repute
Arrow Bende Seray'ın kutusunu açtım.

Bende Seray'ın kutusunu açtım
11 Kasım 2007 Pazar 10:24
'Gazozumu Bedri açtı' diyen Müjde Ar'a Ali Poyrazoğlu'ndan gönderme:

Önceki gece bir tiyatro galasına katılan Ali Poyrazoğlu, 'Levent Kırca dahil hiç kimse ile küs değilim' diyerek Kırca'ya zeytin dalı uzattı. Poyrazoğlu, 'Benim gazozumu Bedri açtı!' diyen Müjde Ar'a da gönderme yaparak, 'Ben de Seray Sever'in kutusunu açtım' diye konuştu..

OLANLAR OLDU

Katıldığı TV pogramında Sever'in sürekli olarak, 'Ben dokunulmamış, el değmemiş kadınım' diyerek kendisini provake ettiğini belirten Poyrazoğlu 'O anda olanlar oldu. Herşeyin bir ilki vardır. Müjde gazozumu açtılar dedi ya, işte Seray'ın kutusunun açılması gerekiyordu. O iş de bana düştü' dedi.
recep2101_ban Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla recep2101_ban isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Tags
haber

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil