![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) | |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Liverpool:8 Beşiktaş:0 Liverpoll-besiktaş 8-0 Tarihi skor Alıntı:
babel in attıgı goller ikisinden sonra adam kendi bile şaşırdı gollere.. ayrıca paf konusunda emin olun paf takımdan gelenler bugün bjk nin ve Türk milletinin onurunu bugün sahada dolaşan 10 futbolcudan daha çok düşünürdü.. dikkat ettiyseniz 10 dedim çünkü arada canla başla oynayan takımı için bişeyler yapmaya çalışan bir tek paf takımdan gelen MEHMET SEDEF vardı!!! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | --->: Liverpool:8 Beşiktaş:0 Liverpoll-besiktaş 8-0 Tarihi skor Yenilen golün 7 tanesi sağ kanattan geldi İbrahim Üzülmez bu maçtan sonra bir daha bu takımda oynatılırsa Türkiye'deki tüm profesyonel futbolculara hakaret olur.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Liverpool:8 Beşiktaş:0 Liverpoll-besiktaş 8-0 Tarihi skor Alıntı:
işte bende sana onu demeye getiriyorum babel hiç bişey yapmadan 2 gol attı bir topu direkten döndü!! nerde sag bek?nerde stoperler?nerde ön liberolar?ve hepsinden önemlisi hakan napıo? her şeyi şansa şanssızlıga baglayarak kurtulamayız bu işin içinden!! i.üzülmez milli takımın sol beki ve ben bu maç ilk kez üzülmezden utandım!!! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Liverpool:8 Beşiktaş:0 Liverpoll-besiktaş 8-0 Tarihi skor Her futbolcu herzaman aynı performansı gösterecek değil bugunki vasat futbolu yüzünden de milli takımdan çıkartılacak değil. Toramanın vurup babelin sırtına değerek kaleye giden topun cezasını üzülmeze kesmek saçmalık olur. Herneyse oldu bitti sağlık olsun
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| liverpoll |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |