![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar yeni geliyorum olay yerinden haberi gözleyen kişi olarak weriyorum haberi.. Bizim burada yani ist/gop açılışı daha resmi olarak olmayan yaklaşık 1aydır faaliyette olan kültür merkezinde yangın..hala yanıyor we dumanları buraları sardı duman kokusuna fırladım evden heryer kül itfaiye müdahale edemiyor neden bilmiyorum içerisi insan kaynıyor we sürekli çığlık sesleri yükseliyor burada yaşamak gerçekten çok zor Allah yardımcıları olsun hergün gitiiğimiz yer Allah korudu içeriden ölü baygın bilmiyorum ama birkaç genç çıkarıldı 17-25 yaşları arası we hala insan dolu içerisi.. ![]() ben gelişmeleri aktarmaya dewam edeceğim.. şimdilik bu kadar..
__________________ ' ' Theatre* LibreT' ![]() ..вιя ∂üηуα кυяυуσяυz.. ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Son dakika alev alev yanıyor... Amin amin yalnız birdaha oraya giden olurmu hiç bilmiyorum açılış olmadan kapanacak gibi görünüyor heryerde spot lambaları sürüsüne bereket öyle bir dzayn etmişler elektrik dahanırmı birkaç gittiğimdede elektrikler atmıştı...üstelik hep gittiğim yer allah korudu olaki bugünde gitseydim kimbilir nolcekti ![]() ![]() ![]() £celin nerede yakalayacağı hiçbelli olmuyor ![]() inş.kimseye bişe olmaz
__________________ ' ' Theatre* LibreT' ![]() ..вιя ∂üηуα кυяυуσяυz.. ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |