![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üniversite öğrencisiz ve hocasız açıldı <H1>Üniversite öğrencisiz ve hocasız açıldı!! ![]() Muş’ta yeni kurulan Alparslan Üniversitesi’nin ilk akademik yılı açılışı öğrencisiz ve hocasız yapıldı. MUŞ - Alparslan Üniversitesi’nin açılışını Fırat Üniversitesi Rekörü Prof. Dr. Hamdi Muz yaptı. Öğrencisiz ve öğretim üyesi olmadan yapılan açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Prof. Dr. Muz, üniversitelerin kentlere büyük katkı sağladığını anlatarak, üniversitelere sahip çıkılmasını istedi. Açılışın öğrencisiz ve öğretim üyesi olmadan yapıldığına dikkat çeken Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başanı Talip Devrim, Yüksek Öğretim Kurumu’ndan (YÖK) ve siyasetçilerden destek istedi. Kaynak:NtvmsnbC
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü: 5255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üniversite öğrencisiz ve hocasız açıldı Alıntı:
nası bi destek ![]()
__________________ ![]() TeReLeLLi | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üniversite öğrencisiz ve hocasız açıldı Dier üniversitelerden öğrenci transferi yapıLmasını istemi$tir sanırım! Yada okulun daha çok tanıtılması veya burslu öğrenci sayısının yüksetlilerek okula teşvik olmasına destek verilmesini istemi$ oLmaLı! Yani ben Talip'in yerinde olsa idim bu şekilde desttekLere baş vururDum
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üniversite öğrencisiz ve hocasız açıldı öğrenci transferi yapılır,açıkta kalan öğrencilere iyi bir fırsat da hoca
__________________ ' ' Theatre* LibreT' ![]() ..вιя ∂üηуα кυяυуσяυz.. ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| niversite ogrencisiz hocasiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |