Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 27.10.07, 12:35 PM   #1 (permalink)
Süper Moderatör

Nercü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 5208 Nercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond repute
YÖK’ten Alfred Üniversitesi uyarısı

YÖK’ten Alfred Üniversitesi uyarısı!!

YÖK, İstanbul’da açılışı yapılan “Alfred Üniversitesi İstanbul Eğitim Kampusü”nün yasal olmadığını açıkladı!!

ANKARA - Yüksek Öğretem Kurumu (YÖK), 14 Eylül’de İstanbul Valiliği’ne yazı gönderirken, yine aynı tarihte Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. İstanbul Valiliği’ne gönderilen yazıda, yükseköğretim kurumlarının devlet tarafından kanunla kurulduğu hatırlatılarak, kişilerin, kuruluşların veya yabancı yükseköğretim kurumlarının Türkiye’de Anayasa’nın ve 2548 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun hükümleri dışında yükseköğretim kurumları açmalarının ve bu eğitim sonucunda yükseköğretim diploması vermelerinin kesinlikle mümkün olmadığı kaydedildi.

Yazıda, yasalara aykırı olarak yürütülen programların bir üniversite programı olarak kabul edilmeleri, bu programlara kayıt yaptıranların öğrenci kabul edilmeleri ve buralardan alınan diplomalara denklik verilmesinin mümkün olmadığı vurgulandı.

Resmi yazıda şunlar kaydedildi: “Yükseköğretim kurumlarının kurulması ve faaliyete geçmesi için Anayasa, 2547 sayılı yasa ve diğer ilgili yasalarda öngörülen prosedüre uyulması gerekirken, yasal olmayan yollardan (Alfred University) adlı Amerikan kuruluşu ile işbirliği yaparak, yükseköğretim alanında eğitim faaliyetinde bulunan, bu amaçla para toplayan, öğrenci kaydı yapan kişi ve kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.

Valilikten “mevzuata aykırı olarak Alfred Ünversitesi adı altında Bakırköy ve Başakşehir kampüslerinde devam eden yasadışı faaliyetlerin durdurulması hususunda gereğinin yapılmasını” isteyen YÖK’ün, 22 Ekim 2007 tarihinde de İstanbul Valiliğine ikinci bir yazı göndererek, www.alfreduniversitesi.org adresli web sitesine erişimin engellenmesini de talep ettiği öğrenildi.

.. ve çocuklarda öLür!

.
Nercü Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla Nercü isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 27.10.07, 01:59 PM   #2 (permalink)
AĞIR ABİ

RashoAga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 RashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond repute
--->: YÖK’ten Alfred Üniversitesi uyarısı

YÖK Karşı çıkıyorsa,,,

Kesin iyi bir şeydir bu...

RashoAga Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla RashoAga isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 27.10.07, 02:07 PM   #3 (permalink)
Süper Moderatör

Nercü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 5208 Nercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond reputeNercü has a reputation beyond repute

Bu sabah haberi okuyunCa benimde iLk tepkim bu oLmu$tu

.. ve çocuklarda öLür!

.
Nercü Çevrimiçi  
Alıntı ile Cevapla Nercü isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 27.10.07, 02:37 PM   #4 (permalink)
AĞIR ABİ

RashoAga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 RashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond reputeRashoAga has a reputation beyond repute

Adamların devlet ve millet yararına

Birşey istediklerine hiç şahit olmadım...

Böyle düşünmemizde gayet normal sanırım...

RashoAga Çevrimiçi  
Alıntı ile Cevapla RashoAga isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Tags
yk8217ten alfred niversitesi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil