![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü: 2873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aysun kayacı :ünı'yı burslu okumak ıcın 2 iş adamını araya koydu Ünlü manken Aysun Kayacı, ''Üniversitede burslu okumak için iki işadamını araya koydu'' iddiasına çok kızdı, ''75 bin euro’uk cipe biniyorum 16 milyarı mı ödeyemeyeceğim'' dedi ![]() Ünlü manken Aysun Kayacı, ''Yeditepe Üniversitesi’nde burslu okumak için iki işadamını araya koydu'' iddiasına çok kızdı, tepkisini,'' 75 bin euro’luk cipe biniyorum 16 milyarı mı ödeyemeyeceğim'' sözleriyle dile getirdi. Aysun Kayacı, Yeditepe Üniversitesi’nde burslu okumak için iki işadamını devreye soktuğu, ancak reddedilince bizzat kendisinin yöneticilerle görüştüğü söylentilerini yalanlandı. Kayacı,''Laf söylemedikleri bir tek okulum kalmıştı. Ben çok iyi kazanan bir oyuncuyum. Pepsi reklamından da gayet güzel bir para kazandım. Neden burs talep edeyim. Benim okulum İstek Vakfı’na bağlı. Benim sınıfımda da durumu çok kötü olan arkadaşlar var. Okulum o insanları bedava okutuyor. İhtiyacı olan bedava okurken ben bu kadar güzel paralar kazanırken burs mu isteyeceğim. O kadar utanmaz bir insan değilim. Yarın öbür gün bir şey olur para kazanamazsam o zaman burs talep ederim'' dedi. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aysun kayacı :ünı'yı burslu okumak ıcın 2 iş adamını araya koydu ne kadar duyarlı bi oyuncumuzdur kendisi manken değilmiydi bu kız yahuu ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: beyoğlu-istiklal
Rep Gücü: 983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aysun kayacı :ünı'yı burslu okumak ıcın 2 iş adamını araya koydu ya işleri yok gündemi işgal ediyorlar neye binerse binsin kime faydası varki.???? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü: 1426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aysun kayacı :ünı'yı burslu okumak ıcın 2 iş adamını araya koydu Alıntı:
evet evet çooookkkk duyarlıdır kendisiiii
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) | |
| | |
![]() |
| Tags |
| aysun kayaci |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |