| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Hepimiz Teröre Karşıyız Hepimiz Mehmetçiğiz Böyle vatanına, bayrağına sahip çıkan, teröre, hain saldırılara tepkisini bu kadar güzel bir şekilde tek bir yürek olarak gösteren bir milletimiz var olduğu sürece bizi hiç bir güç yıkamaz yıkmaya gücü yetmez... ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... TEK YÜREĞİZ, MEHMETÇİĞİZ...
__________________ ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | --->: Hepimiz Teröre Karşıyız Hepimiz Mehmetçiğiz söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.ve türk milleti herzman vatanına sahip çıkacaktır.dünyada bizim gibi milletini sevenn bir ülke daha yok!!!!!bir savaş olsa çoluğu çocugu genci yaşlısı kadını erkeği herkes düşmanın karşısına çıkar tereddüt etmeden.biz böle bir milletiz.ve çapulcular bizi YIKAMAZZZZ!!! türkiye cumruhiyeti kimsenin hafiffe alabileceği top koşturabileceği bir devlet değil.........!!!!!! !! pkk ymişş allah topunun cezasını zaten fitill fitill vericekk.keşkee onlardan biri çıksada karşıma delik deşikk etsem!!!lime lime doğrasammm!!!!! ama allahın sopası yokk!!elbet birgün bu yaptıklarının bedellerini çok ağır ödeyecekler!! DEFOLUN GİDİNNNNNNNNNNN PİS PARAZİTLER ALLAHSIZLARR!!!!!!!! ! SİZ GİTMEZSENİZ BİZ GÖNDERMEYİ BİLİRİZ!!!!!!!!!
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| Teşekkür edenler |
| | #10 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | --->: Hepimiz Teröre Karşıyız Hepimiz Mehmetçiğiz teşekkürler hepinize doğrusu bukadar güzel bir site bulabileceğimi ummuyordum ama varmışne bu yücüşanlı bayrağımız iner nede bu vatanın bir karış toprağı heba edilir kahrolsun pkk köpekleri ve onu detekleyenler |
| | |
![]() |
| Tags: hepimiz mehmetcigiz, hepimiz mehmetcigiz mitingleri, hepimiz terore karsiyiz, miting, teror, teror mitingleri, turkiye teror mitingleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |