![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kayıp askerlerin ilk fotoğrafları Hiçbirinin kılına dahi zarar gelmez bundan eminim bu yüzden tasalanmıyorum ben ama aileleri illaki perişandır ALLAH yardım etsin
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: mi???
Rep Gücü: 2822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kayıp askerlerin ilk fotoğrafları amin Chaos™ ![]() herşein en doorusunu en hayrlısını o bilio... bunda da en hayrlısını verick... dha fazla üzülen olmıck inşllhh.... dualarımız da onlarla..... en büük yardımcımız "O"...... hep herşeyde O var.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kayıp askerlerin ilk fotoğrafları Allah yardımcıları olsun......... Türkiyem acı günlere son demenin zamanı geldide geçiyo bilee uyan artık.......
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: tekirdağ
Rep Gücü: 452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kayıp askerlerin ilk fotoğrafları allah yardımcıları olsun aslında israil 2 asker için lübnanı yıktı bizim sekiz askerimiz ellerinde akılcı davranmalıyız onları koz olarak kullandırmamalıyız..
| Bookmarks |
| Tags |
| kayip askerlerin fotograflari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |