![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Terör örgütü yanlısı yayınlarıyla tanınan Fırat Haber Ajansının sitesinde Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki çatışma sonrası kaybolduğu bildirilen 8 askerin fotoğrafları yayınlandı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kayıp askerlerin ilk fotoğrafları Alıntı:
Senin yorumunu kabul ederlerse yaz kardeş ama ben laf söyleteceklerini sanmam. Onlar buraya gelse ben laf söyletirmiyim öyle düşün. Adı özgür gündem ama özgürlük filan yok...
__________________ Konu daoisart tarafından (28.10.07 Saat 10:02 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kayıp askerlerin ilk fotoğrafları zaten yorum yazmak için üye olmaya çalışıyorum ama bi türlü üyelik kodu gelmiyor... okuyucu sayısı da hızla artmasına rağmen yorum sayısı değişmiyor... haklısın chaos.. yazık.... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kayip askerlerin fotograflari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |