![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü: 4957 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İyi ki Doğdun Katastrof ve 3doorsdown :) naader ayıp aamet remezan remezan ![]() yazdım bi kenara 6ocak
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İyi ki Doğdun Katastrof ve 3doorsdown :) ben rahatsızım ilaç kullanıyom o yüsden oruç tutmuyom yanlış anlama.. ayrıca ben o dogum günü bilgilerimi ordan kaldırdım sanıyodum ![]() ![]() ![]() ama neyse senden bi pastayımı saklayacaz yawf.. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: simdilik iZmiR :) Yaş: 22
Rep Gücü: 2956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İyi ki Doğdun Katastrof ve 3doorsdown :) biraz geç oldu ama yeni yaşınız kutlu olsun , saglılık ve mutluluk getirsin tabi aşkda
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İyi ki Doğdun Katastrof ve 3doorsdown :) Allah'ım hayırlı mutlu yaşamlar nasip eyler inşallah.nice nice mutlu yıllara sevdiklerinizle beraber...
__________________ BU ULUS SİZE MİNNETTAR, HERKES İÇİN OLMASADA.GERÇEK TÜRKLER İÇİN,KANI BEŞ PARA ETMEZ BİR ERMENİ GAZETECİDEN MİLYON KERE DAHA DEĞERLİSİNİZ.BU ÜLKE GERÇEK EVLATLARINA AĞLIYOR... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| iyiki dogdunuz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |