![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: KAYSERİ Yaş: 26
Rep Gücü: 3051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanın evrimi iddasını yıkan bulgu ![]() HANGİ AKIL VE MANTIKLA DİYE BİLİYORLAR İNSANIN MAYMUNDAN GELDİĞİNİ ANLAMAK GERÇEKTEN ZOR
__________________ ![]() İNZİVAYA ÇEKİLMİŞ BU HİKAYENİN HÜZÜN DOLU TETİĞİNİ ÇOKTAN ÇEKTİM SENİ ÖLDÜRELİ ÇOK OLDU... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: JerusAlem
Rep Gücü: 4843 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: insanın evrimi iddasını yıkan bulgu he hee çok süperdiii ellerine saalık
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: JerusAlem
Rep Gücü: 4843 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: insanın evrimi iddasını yıkan bulgu he hee budur ![]() ![]()
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |